Thursday, August 16, 2012

A.

A. 

Yes, awak tahu awak siapa. Saya cakap dengan awak jangan contact saya kan ? Awak nak tahu kenapa. Sebab saya taknak sakitkan hati awak. Memang dari first kita apel, sampai sekarang saya tak habis-habis sakitkan hati awak. Kan ? Betul kan ? Kalau tanya awak, awak mesti cakap tak. 

But memang fakta realiti dia memang betul. Saya tak rasa awak akan seksa kalau saya buat awak macam ni. Awak boleh hidup. Awak tak perlu dah nak fikir pasal saya, risau pasal saya lagi. Lama-lama awak akan lupa saya, sebab awak akan menyampah saya asyik sakitkan hati awak je. 

Lagipun sekarang ni saya tengok tweet awak, status awak makin lama awak makin okay. Dah takde pasal saya dah. Nampak dah tanda-tanda awak akan lupakan saya. Haha. Lagipun awak rindu ex ex awak yang lain kan ? Sampai bila saya je yang akan ada dalam hidup awak kan ?

 Awak pun nak move on. Awak memang taknak saya dalam hidup awak dah. Boleh nampak tu :) Awak nak kita kawan. Sejak kita break awak nak kita kawan, tapi awak tak layan saya macam kawan pun. Awak asyik fikir pasal saya je. Awak tak boleh berharap kat saya lagi. Nanti awak yang sakit hati balik. 

So awak nak sangat tahu kenapa saya buat macam tu. 
Ni lah semua sebab dia :) 
So, jaga diri k 'A' ? ;)