Monday, July 30, 2012Dear Ash, kalau awak tak suka saya, takpe saya tak kisah. Tapi tak perlukan sebenarnya awak buat saya macam ni kan ? :') Tak perlu nak tipu saya. Tak perlu nak mainkan perasaan saya. Tak perlu memperbodohkan saya.

 Awak tau kan saya suka kat awak ? Tapi awak tau tak yang saya suka gila dekat awak ? Tak awak tak tahu. Awak taktau saya sayang kat awak macam mana, rindu kat awak macam mana dari dulu. Lama kita tak tegur.

 Suddenly haritu awak call, awak cakap awak mimpi saya semua. Awak bagi saya harapan palsu. Lepas tu awak buat saya macam ni ? Apa ni awak :'( 

Saya dah serik lah kena macam ni. Asyik kena tipu dengan laki. Saya dah tak nak sakit hati lagi. Tapi saya kena juga dengan awak.. Saya jujur dengan awak tadi. Tapi hmm. Awak saja je ckp mcm mcm kat saya, sebab awak tahu saya suka awak. Kan ? Awak saja nak buat macam saya desperate sangat nak kat awak. Kan ? 

Saya cakap apa yang saya nak cakap. Terus awak block saya :') Ya Allah, Allah je tahu apa saya rasa masa tu. Saya rasa sangat bodoh tau tak suka awak. Saya nak move on. Mmg saya nak. Tapi bukan senang. Awak taktahu perasaan saya kat awak macam mana. 

Tapi takpelah, terang-terangan Allah tunjuk dekat depan mata saya untuk stop mengharap. Untuk saya sedar diri. Dan sedarlah yang saya just seorang perempuan yang dijadikan mainan untuk awak main perasaan saya. 

Haha, thanks sangat ye wahai Encik Ash. Saya harap awak dah puas kenakan saya. 
Gelaklah awak puas puas.